2022. January 29.
MagunkrólMegoldásainkMunkáinkHírekKapcsolat
Infopark
STUDIUM Irodah√°z
Real Estate
Egyedi megold√°sok
Pécsen jártunk
A Gresham-palota fel√ļj√≠t√°s√°ban r√©szt venni megtiszteltet√©s. Nemcsak a feladatunk, hanem a panor√°ma is rendk√≠v√ľli.
FRISS H√ćREK
 

J√°rhat√≥ √ľvegf√∂d√©mek

Egyre ink√°bb t√©rt h√≥d√≠t a v√≠zszintes, j√°rhat√≥ t√©relv√°laszt√≥ √ľvegszerkezetek melyek k√©sz√ľlhetnek hŇĎszigetelŇĎ kivitelben is. A gyalogos k√∂zleked√©sre is alkalmas szerkezeteket 500 kg/m2 terhel√©sre m√©retezve bele√©rtve az esetleges t√∂r√©s eset√©n marad√≥ teherb√≠r√°st is sz√°molva aj√°nljuk. A felsŇĎ √ļgynevezett koptat√≥√ľveg fel√ľlete k√©sz√ľlhet k√ľl√∂nb√∂zŇĎ megmunk√°l√°s√ļ, anyag√ļ √©s form√°j√ļ cs√ļsz√°smentes√≠t√©ssel v√°laszthat√≥ megjelen√©ssel vagy mint√°zattal.

A hŇĎh√≠dmentes, hŇĎszigetelŇĎ √ľvegszerkezetek als√≥ ragasztott biztons√°gi √ľveg√©t esetleges lev√°l√°s ellen speci√°lisan kialak√≠tott rozsdamentes keretelemmel k√ľl√∂n al√°t√°maszt√°s n√©lk√ľl az √ľveg √°tl√°that√≥ fel√ľlet√©nek cs√∂kkent√©se n√©lk√ľl kivitelezz√ľk. Adjon teret elk√©pzel√©seinek ne csak horizont√°lisan mert az √ľveg a transzparens tulajdons√°g√°val √©s korszerŇĪ gy√°rt√°si technol√≥gi√°val vertik√°lis √°tl√°that√≥s√°gra is lehetŇĎs√©get ad.

Pontmegfogásos technológia

Speci√°lis √ľvegszerkezetek

√úvegemelŇĎ g√©p

Speci√°lis √ľvegf√∂d√©m

Speci√°lis √ľvegf√∂d√©m

Speci√°lis √ľvegf√∂d√©m
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Látogatók száma: