2022. January 29.
MagunkrólMegoldásainkMunkáinkHírekKapcsolat
Infopark
STUDIUM Irodah√°z
Real Estate
Egyedi megold√°sok
Pécsen jártunk
A Gresham-palota fel√ļj√≠t√°s√°ban r√©szt venni megtiszteltet√©s. Nemcsak a feladatunk, hanem a panor√°ma is rendk√≠v√ľli.
FRISS H√ćREK
 

√úvegemelŇĎ

2004 es D√ľsserdorfi √úvegipari ki√°ll√≠t√°son pillantottuk meg azt a g√©pet, melynek sz√ľks√©gess√©ge r√©g√≥ta megfogalmaz√≥dott benn√ľnk, de m√©g eddig nem l√©tezett. M√°ra elmondhatjuk, hogy m√°r nek√ľnk is van.

Ez alapj√°ban v√©ve olyan emelŇĎg√©p, mely egy √∂nj√°r√≥ talpszerkezetre √©p√≠tett aut√≥ √∂nrakod√≥. Tulajdonk√©ppen egy √©p√≠tkez√©s minden ter√ľlet√©re bef√©r, hiszen √∂sszecsukott √°llapotban mind√∂ssze 60 cm sz√©les. G√©p√ľnk seg√≠ts√©g√©vel 6 ‚Äď7 m√©teres magass√°gba tudunk emelni, t√∂bb sz√°z kil√≥s √ľvegeket. Term√©szetesen a g√©phez csatlakoz√≥ akkumul√°toros manipul√°tor (v√°kuum tappancs) b√°rmilyen emelŇĎ berendez√©sre felrakhat√≥.

A manipul√°tor mŇĪszaki √©rdekess√©ge, hogy k√©tk√∂r√∂s egym√°st√≥l f√ľggetlen v√°kuum k√∂rrel dolgozik. Ez dupla biztons√°g az Uni√≥s munkabiztons√°gi elŇĎ√≠r√°soknak is megfelelŇĎ. Napjainkban, sok esetben az √ľvegez√©sek elker√ľlhetetlen r√©sze a g√©pi seg√≠ts√©g. Ez√°ltal nagy mennyis√©gŇĪ √ľveg be√©p√≠thetŇĎ r√∂vid idŇĎ alatt, maxim√°lis biztons√°ggal.

V√°llaljuk, √©p√≠t√©szeti √ľvegszerkezetek szerel√©s√©t, sz√ľks√©g eset√©n komplett kivitelez√©s√©t. Tov√°bb√°, f√ľgg√∂nyfal √©s ny√≠l√°sz√°r√≥ szerkezetek szerel√©s√©t, be√©p√≠t√©s√©t, √ľvegez√©s√©t.


Pontmegfogásos technológia

Járható Üvegfödémek

Speci√°lis √ľvegszerkezetek

MŇĪszaki adatok
MŇĪszaki adatok
MŇĪszaki adatok

MŇĪszaki adatok

MŇĪszaki adatok

MŇĪszaki adatok
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg. Látogatók száma: